Om Kombuis

Vi – André og Kristian – startede Kombuis Food Company i 2017.

Vi er svogre og har ofte snakket om at starte noget sammen med udgangspunkt i Andrés mad.

“Kombuis” [kombæis] betyder “køkken” på afrikaans og referer til Andrés sydafrikanske rødder.

André er nemlig oprindeligt fra Sydafrika, udlært i Danmark og har erfaringer fra udenlandske og danske restauranter. I otte år var han køkkenchef i kantinevirksomheden Fazer, hvor han tre år i træk fik prisen “verdens bedste kantine“. Det er André, der til daglig styrer køkken og indkøb.

Ud over at passe de administrative opgaver og forretningsudviklingen hos Kombuis, arbejder Kristian til hverdag som direktør for forretningsudvikling hos Aleris-Hamlet privathospitaler. Han har desuden erfaring som rådgiver for flere udlandsbistandsprojekter.

Vi er begge to fra Fredensborg, og vores forretning holder til i Odense, Nivå og Fredensborg.

Med venlig hilsen
André Cromhout og Kristian Fevejle Andersen

Kontakt os

For virksomheder

Tre virksomhedsrettede forretningsområder

– Det første og største af disse er frokostordninger og kantinedrift, hvor vi hver dag leverer mad og mødeservicering til virksomheder og organisationer
– Det andet er firmaarrangementer, hvor vi leverer mad og lokaler til events, møder, konferencer og receptioner (50 – 500 deltagere)
– Det sidste er en eksklusive webshop, hvor vores kunder og deres ansatte får adgang til unikke produkter og råvarer af højeste kvalitet

For private

Produkter til vores private kunder:

– Vi leverer festmad ud af huset til store og små begivenheder, mærkedage og  højtider
– Vi skaber rammerne for både store og mindre arrangementer i egne eller i vores samarbejdspartneres lokaler, hvor vi også hjælper med mad, drikke, servering og planlægning
– Vi har planer om at åbne gadekøkkener med udgangspunkt i vores stærke kantinekoncept